Sahlep makinesi | Remta Sahlep makinesi Modelleri ve Fiyatları

Sahlep makinesi | Remta Sahlep makinesi Modelleri ve Fiyatları

Sahlep makinesi gibi ürünleri Bain - Marie yöntemi ile sıcak tutmak amacıyla tasarlanmış olan ürünlerimizi bu kategori başlığı altında bulabilirsiniz. Cafe, pastahane, turistik işletmeler vb. tesis ve işletmelerin müşterilerine sıcak sahlep ve çikolata sunabilmelerine olanak sağlayan Sahlep makinesi modellerimize göz atmaya ne dersiniz.
 
En iyi Sahlep makinesi modellerimizi sizlere sunmaktan gurur duymaktayız. Kaliteli ürünleri en iyi fiyatlar ile bulabileceğiniz sitemizdeki bu ürünlerde Bain - Marie yöntemi kullanıldığından sıcak içecekler yoğunlaşmaz ve haznenin dibine yapışma gibi olaylar yaşanmaz. İlave olarak sürekli dönen karıştırma paleti sayesinde akışkan bir kıvam elde edilir ve topaklanma yaşanmaz.
 
En ucuz Sıcak Sahlep makinesi fiyatlarını aramaktan yoruldu iseniz sitemizi henüz ziyaret etmemişsiniz demektir. En kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri farklı model seçenekleri ile sitemizde bulabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz En kaliteli Sahlep makinesi ürünlerini dilerseniz sitemizde sizlere hizmet sunan müşteri temsilcimize danışarak da tedarik edebilirsiniz.
 
Cafe ekipmanları bu kategoride bir ürün alımı düşünüyorsanız daha önce bu tür ürünleri kullananla Sahlep makinesi tavsiye ve yorumlarını da göz önünde bulundurmanızda fayda bulunmaktadır. Bu kapsamda sizler için ürün ile ilgili kullanıcı yorumlarını da sunmaktayız.


Sıcak Çikolata & Sahlep


Genel Özellikleri:
- Haznesi gıda tüketiminde kullanılan ısıya dayanıklı polikarbon hazneden üretilmiştir.
- "BAIN-MARIE" yöntemi ile sahlep veya sıcak çikolata gün boyu sıcak ve servise hazır olarak muhafaza edilir.
- Karıştırma sistemi ile kıvamı sürekli uygun tutulur ve dibi tutması engellenir.
- Kolay temizlenen musluk sistemi kullanılmıştır.
- Termostatlı ısı kontrol sistemi ile dilediğiniz sıcaklığa sabitleyerek ekonomik kullanım sağlayabilirsiniz.
- Şehir elektriği (220 V) ile çalıştırılabilme özelliği
- Profesyonel kullanımlar için dizayn edilmiş yüksek performanslı üründür.
- Paslanmaz şok tüp rezistans ile makine performansı arttırılmıştır.
- Uzun ömürlü, dayanıklı ve kolay temizlene bilme özelliği ile hijyenik kullanım sağlayan paslanmaz çelik gövdelidir.
- CE belgeli
– 2 Yıl Garantilidir.
Salep makinesi, Salep makinesi modelleri, Salep makinesi çeşitleri, Salep makinesi fiyatları, en iyi Salep makinesi, en ucuz Salep makinesi, en kaliteli Salep makinesi, sanayi tipi Salep makinesi, profesyonel Salep makinesi, endüstriyel Salep makinesi

Yorumlar